Noen bilder fra oppdrag vi har utført.

Noe kjapp på avtrekkeren til å begynne med og kunne ikke gjøre jobben til avtalt pris som også var for lav. Gav deretter uoppfordret ny akseptabel pris, arbeidet ble godt utført av dyktig medarbeider til avtalt tid og pris. Vil anbefale dette firmaet!

5 -

Rask og effektiv. Utførte jobben sånn eg ville og til avtalt pris.

5 -

Jeg er utrolig fornøyd med arbeidet, prisen og effektiviteten deres. Jeg anbefaler de så absolutt til alle som trenger kjerneboring!

5 -

Veldig bra jobb, veldig fornøyd
Profesjonelt verktøy & kompetanse

5 -

Ikkje så bra på tilbakemelding på tidspunkt for jobben. Når dato var settla gjekk det smerte fritt. Supert resultat. Alt utført som avtalt.

3.7 -

Kjempe bra.

5 -

Er godt fornøyd med arbeidet som Bygg Og Betongsaging As har utført!
Alt ble utført ihht avtale, jobber raskt.

4.7 -

De jobber raskt og ryddig, og er god på pris.

5 -

Raskt og bra utført arbeid, ihht til avtalt pris.

4.7 -

De utførte arbeidet raskt og ryddig.

5 -

Håndtverkselskapet kom presis. De arbeidet jevnt og godt til jobben var ferdig og de ryddet godt opp etter seg. Når det gjelder kvalitet så har jeg ingen erfaring med betongsaging, men åpningen de saget i betongveggen hadde målene som var avtalt på forhånd. Vi er godt fornøyd med den jobben Bygg og Betongsaging har utført

5 -

Prisen var veldig bra for arbeidet som ble gjort. Siden dette er et hotel i drift var guttene fleksibel og villig til å følge nødvendige tidspunkter, og var veldig flink til å jobbe. Kunne vært flinkere til å rydde etter seg. Veggene var dekket med mye søl.

4,3 -